Shea Butter – Shea Yağı Nedir Ve Kullanım Alanları

Shea Butter – Shea Yağı Nedir Ve Kullanım Alanları

Shea yağı kozmetik ve doğal cilt bakım ürünlerinde, şampuanlarda  yaygın olarak kullanılan bir yağdır. Shea yağı Shea (Karite) ağacının meyvesinin tohumlarını içerir .  A, E ve F vitaminleri bulunur. Tamamen doğaldır. Ultra viyole koruması sağlar (SPF6) içerir (güneşten korumak için 6 faktörü vardır) .  Cildin ihtiyaç duyduğu esansiyel yağ asitleri ve kollajen üretimini arttır. % … Devamını oku…